Ingevuld

Content marketeer

Open
Eerste uitnodigingen
Gesprekken gepland
Ingevuld
Ingevuld

Content marketeer

Open
Eerste uitnodigingen
Gesprekken gepland
Ingevuld

Functieomschrijving

Als Content marketeer til jij de campagnes en content van Webgrade en onze klanten naar een hoger niveau. Je bent betrokken van begin tot eind, van strategie tot optimalisatie. Je krijgt de kans om voor mooie merken aan de slag te gaan waar je samen met jouw collega’s persoonlijk mee schakelt. Ben jij de content marketeer die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Als Content marketeer bij Webgrade is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je bijvoorbeeld samen met onze klant Studio Zelden aan het schrijven van een nieuwe case voor op hun website. De andere dag ga je aan de slag met de social content van Webgrade zelf. Je werkt samen met een UX designer en andere online marketeers in je team en je schakelt direct met klanten. En verder:

 • Je werkt aan de content strategie van Webgrade en onze klanten.
 • Je houdt je dagelijks bezig met copywriting, social media, e-mail en meer.
 • Je schakelt op strategisch niveau met klanten.
 • Je neemt deel aan creatieve brainstormsessies.
 • Je verslaat collega’s met poolen tijdens de pauzes.
 • Je schiet het confetti kanon af bij mooie milestones met klanten.

Over Webgrade

Webgrade is een webdesign & online marketing bureau met een kantoor in hartje Den Haag. Ons team heeft grote ambities en nog grotere dromen. We zijn ontstaan vanuit een passie en drive voor online marketing en hebben één gezamenlijk doel: klanten online laten groeien. We durven risico’s te nemen en ver buiten de gebaande paden te gaan. Fouten maken leert ons om nog betere resultaten te halen. Een betere versie van onszelf te zijn in vergelijking met gisteren. We werken voor startups, maar ook voor bekende A-merken.

Naast ons harde werken vergeten we nooit om ook veel plezier te hebben in wat we doen. Bij ons zijn er echte doorgroeimogelijkheden en heb jij de regie. Wil je een idee pitchen? Deel dit met je collega’s en we gaan het gewoon doen. Met onze klanten gaan we graag een duurzame relatie aan. net zoals met onze collega’s.

Wat wij bieden

Webgrade timmert al sinds 2010 aan de weg. De digitale weg welteverstaan. Ons team is jong en groeiende. Net als onze dromen en ambities. Die worden steeds groter. Als we kansen zien, pakken we ze met beide handen aan. Naast een stel toffe collega’s en mooie klanten om voor te werken, kom je terecht op ons gloednieuwe kantoor in hartje Den Haag. Zondâh dolle, hier wil je werken. En dan bieden we nog meer extra’s. Net als dat we voor onze klanten doen, gaan we voor onze collega’s een stapje verder. Dit bieden we jou als Content marketeer:

 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • Je werkt in een jong en ambitieus team vol gezelligheid
 • Werken met de beste apparatuur: keuze uit een MacBook of iMac en software naar keuze.
 • Echte doorgroeimogelijkheden (zo werd een trainee binnen 2 jaar mede-eigenaar van een startup die we met het hele team hebben opgericht: Plantery
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen met een studiebudget en kennissessies
 • Samenwerken met toffe collega’s (ook andere specialismen) waardoor je je kennis kunt verbreden.
 • Flexibel werken is mogelijk. Werktijden en locatie zijn bespreekbaar.
 • Veel ruimte om nieuwe dingen te proberen.
 • Borrels waarbij we de tijd (expres) vergeten.
 • Niet te vergeten: geld. Een goed salaris op basis van je ervaring.

Wat verwachten wij van je

Heb je een ambitieuze instelling en een creatief brein? Dan pas je goed in ons team. Wij zetten onszelf in de hoogste versnelling om mooie resultaten te behalen voor onze klanten. Lijkt dat je wel wat? Daarnaast weet je alles over content marketing en heb je hier al minimaal 1 jaar ervaring mee. Je weet precies wat er nodig is om meer resultaat uit conent campagnes te halen voor en stelt hiervoor een realistisch plan op. En dan nog iets: je past in een jong team (gemiddelde leeftijd is 27 jaar) en viert gezamenlijke successen het liefst tijdens een borrel.

 • Je bent in staat om creatieve, inspirerende of informerende content te maken.
 • Je hebt minimaal 1 jaar vergelijkbare werkervaring.
 • Je bent gedreven en gaat altijd voor de beste resultaten.
 • Je bent communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat gaat er gebeuren?

1

Laten we in contact komen
Geef ons een belletje of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

2

Op de koffie?
Of online of bij ons op kantoor, we zijn benieuwd naar jou!

3

Maak kennis met het team
Benieuwd naar jouw potentiële collega’s? Zij zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen.

4

Een voorstel voor jou
Als jij de juiste persoon bent voor de baan, zullen we je een passend voorstel doen. Hopelijk mogen we je binnenkort als onze nieuwe collega verwelkomen.

Word

Content marketeer

bij Webgrade

En? Zie je jezelf al kennismaken met het team en onze klanten? Mooi! Laat een onuitwisbare indruk achter met je sollicitatie. Stuur ‘m meteen in. Binnen 3 werkdagen hoor je van ons.

  Solliciteer Direct

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer dan direct!