Open

Ads Specialist

Open
Eerste uitnodigingen
Gesprekken gepland
Ingevuld
Open

Ads Specialist

Open
Eerste uitnodigingen
Gesprekken gepland
Ingevuld

Functieomschrijving

Als Ads Specialist til jij de SEA-campagnes van jouw klanten naar een hoger niveau zodat ze online kunnen groeien. Google, Bing of adverteren op de sociale media kennen allang geen geheimen meer voor je. Je bent betrokken van het begin tot eind, van de strategie tot de nazorg en optimalisatie. Bij Webgrade krijg je de kans om voor mooie bedrijven aan de slag te gaan, waar je snel en persoonlijk mee schakelt. Ben jij de Ads Specialist die we zoeken?

Wat ga je doen?

In de rol van Ads Specialist ben jij niet alleen degene die aan de vele Ads knoppen draait en zorgt voor positieve cijfers. Je schakelt ook direct met klanten om de doelstellingen te formuleren en de strategie bij te sturen. Daarbij komt je sociale zelf naar boven en ben je continu op zoek naar verbeteringen. Je creëert, optimaliseert en rapporteert campagnes voor onze klanten. Zo zorg je ervoor dat zij het maximale uit de campagnes halen. En verder:

 • Je formuleert de juiste acties uit bergen data.
 • Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends.
 • Je hebt ervaring met online marketing en SEA.
 • Je hebt ervaring met adverteren op de bekende social media platformen.
 • Je schakelt op strategisch niveau met klanten.
 • Je verslaat collega’s met poolen tijdens de pauzes.

Over Webgrade

Webgrade is een webdesign & online marketing bureau met een kantoor in hartje Den Haag. Ons team heeft grote ambities en nog grotere dromen. We zijn ontstaan vanuit een passie en drive voor online marketing en hebben één gezamenlijk doel: klanten online laten groeien. We durven risico’s te nemen en ver buiten de gebaande paden te gaan. Fouten maken leert ons om nog betere resultaten te halen. Een betere versie van onszelf te zijn in vergelijking met gisteren. We werken voor startups, maar ook voor bekende A-merken.

Naast ons harde werken vergeten we nooit om ook veel plezier te hebben in wat we doen. Bij ons zijn er echte doorgroeimogelijkheden en heb jij de regie. Wil je een idee pitchen? Deel dit met je collega’s en we gaan het gewoon doen. Met onze klanten gaan we graag een duurzame relatie aan. net zoals met onze collega’s.

Wat wij bieden

Webgrade timmert al sinds 2010 aan de weg. De digitale weg welteverstaan. Ons team is jong en groeiende. Net als onze dromen en ambities. Die worden steeds groter. Als we kansen zien, pakken we ze met beide handen aan. Naast een stel toffe collega’s en mooie klanten om voor te werken, kom je terecht op ons gloednieuwe kantoor in hartje Den Haag. Zondâh dolle, hier wil je werken. En dan bieden we nog meer extra’s. Net als dat we voor onze klanten doen, gaan we voor onze collega’s een stapje verder. Dit bieden we jou als Ads Specialist:

 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • Je werkt in een jong en ambitieus team vol gezelligheid
 • Werken met de beste apparatuur: keuze uit een MacBook of iMac en software naar keuze.
 • Echte doorgroeimogelijkheden (zo werd een trainee binnen 2 jaar mede-eigenaar van een startup die we met het hele team hebben opgericht: Plantery
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen met een studiebudget en kennissessies
 • Samenwerken met toffe collega’s (ook andere specialismen) waardoor je je kennis kunt verbreden.
 • Flexibel werken is mogelijk. Werktijden en locatie zijn bespreekbaar.
 • Veel ruimte om nieuwe dingen te proberen.
 • Borrels waarbij we de tijd (expres) vergeten.
 • Niet te vergeten: geld. Een goed salaris op basis van je ervaring.

Wij vragen

Heb je een ambitieuze instelling en een creatief brein? Dan pas je goed in ons team. Wij zetten onszelf in de hoogste versnelling om mooie resultaten te behalen voor onze klanten. Lijkt dat je wel wat? Daarnaast weet je alles over SEA en online marketing, en heb je hier al minimaal 2 jaar ervaring mee. Uitdagingen ga je graag aan. Je gaat door tot er alleen groene cijfers zichtbaar zijn in het dashboard. Want, zoals je weet, betekent dit dat de resultaten van de klantcampagnes zijn gestegen. Yes! Je weet precies wat er nodig is om meer rendement uit SEA campagnes te halen voor en stelt hiervoor een realistisch plan op. En dan nog iets: je past in een jong team (gemiddelde leeftijd is 27 jaar) en viert gezamenlijke successen het liefst tijdens een borrel.

 • Je passie is je vakgebied en je volgt graag de laatste ontwikkelingen.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in online marketing.
 • Je hebt ervaring in het adverteren op de bekende social media platformen.
 • Je hebt uitgebreide kennis van het Ads platform.
 • Je bent gedreven en gaat altijd voor de beste resultaten.
 • Je bent in staat om zelf klanten te bedienen.
 • Je bent in het bezit van Google Ads diploma’s en het Google Analytics diploma.
 • Je hebt kennis van Google Tag Manager en Google Analytics.

Je sollicitatie voor Ads Specialist

En? Zie je jezelf al kennismaken met het team en onze klanten? Mooi! Laat een onuitwisbare indruk achter met je sollicitatie. Stuur ‘m meteen in. Binnen 3 werkdagen hoor je van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat gaat er gebeuren?

1

Laten we in contact komen
Geef ons een belletje of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

2

Op de koffie?
Of online of bij ons op kantoor, we zijn benieuwd naar jou!

3

Maak kennis met het team
Benieuwd naar jouw potentiële collega’s? Zij zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen.

4

Een voorstel voor jou
Als jij de juiste persoon bent voor de baan, zullen we je een passend voorstel doen. Hopelijk mogen we je binnenkort als onze nieuwe collega verwelkomen.

Word

Ads Specialist

bij Webgrade

En? Zie je jezelf al kennismaken met het team en onze klanten? Mooi! Laat een onuitwisbare indruk achter met je sollicitatie. Stuur ‘m meteen in. Binnen 3 werkdagen hoor je van ons.

  Solliciteer Direct

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer dan direct!