Open

WordPress Developer

Open
Eerste uitnodigingen
Gesprekken gepland
Ingevuld
Open

WordPress Developer

Open
Eerste uitnodigingen
Gesprekken gepland
Ingevuld

Functieomschrijving

Jij kent alle ins en outs van WordPress en bouwt graag websites voor uiteenlopende branches en klanten. Vrienden omschrijven jou als gemotiveerd, creatief en leergierig. Als WordPress developer wil je niets liever dan de allerbeste, snelste en mooiste maatwerk WordPress websites bouwen. Je hebt aan een half woord genoeg en gaat graag aan de slag met custom templates die het verschil maken. Ben jij onze nieuwe developer?

Wat ga je doen?

In de rol van WordPress Developer bij Webgrade ben je degene die duurzame, schaalbare WordPress websites, webshops en maatwerk platformen bouwt voor veeleisende klanten. Dat doe je in teamverband met andere developers, online marketeers en een projectmanager. Goed om te weten: bij ons klik je geen WordPress thema’s in elkaar, hier staan en gaan we voor maatwerk. Het echte werk. Wat ga je verder doen:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor je eigen projecten.
 • Je werkt aan alles van een custom e-commerce webshop voor een startup tot een maatwerk platform voor een multinational.
 • Je werkt samen met collega’s en doet graag een sparringrondje.
 • Je spijkert je kennis bij met kennissessies en ons opleidingsbudget.

Over Webgrade

Webgrade is een webdesign & online marketing bureau met een kantoor in hartje Den Haag. Ons team heeft grote ambities en nog grotere dromen. We zijn ontstaan vanuit een passie en drive voor online marketing en hebben één gezamenlijk doel: klanten online laten groeien. We durven risico’s te nemen en ver buiten de gebaande paden te gaan. Fouten maken leert ons om nog betere resultaten te halen. Een betere versie van onszelf te zijn in vergelijking met gisteren. We werken voor startups, maar ook voor bekende A-merken.

Naast ons harde werken vergeten we nooit om ook veel plezier te hebben in wat we doen. Bij ons zijn er echte doorgroeimogelijkheden en heb jij de regie. Wil je een idee pitchen? Deel dit met je collega’s en we gaan het gewoon doen. Met onze klanten gaan we graag een duurzame relatie aan. Net zoals met onze collega’s.

Wij vragen

Bij Webgrade zijn we niet zomaar op zoek naar een developer. Je hebt veel kennis van WordPress en bent graag bezig met custom templates, want hier doen we niets anders. Je bent iemand die planmatig en gestructureerd werkt en ideeën of briefings van een klant direct vertaald naar een schaalbaar en efficiënte manier van bouwen. Ontwikkelen, aanpassen en onderhouden van websites is jouw favoriete bezigheid en je hebt oog voor detail en design. Je kunt prima zelfstandig werken aan een project en zoekt je teamgenoten op als je even wilt sparren. En verder:

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, maar aantoonbare ervaring vinden we belangrijker dan een papiertje.
 • Je hebt ervaring met PHP, MySQL, HTML(5), CSS(3), JavaScript en jQuery.
 • Je hebt kennis van WordPress plugins, zoals ACF en Woocommerce (pre).
 • Je hebt ervaring met Git.
 • Je bent flexibel, zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden

Webgrade timmert al sinds 2010 aan de weg. De digitale weg welteverstaan. Ons team is jong en groeiende. Net als onze dromen en ambities. Die worden steeds groter. Als we kansen zien, pakken we ze met beide handen aan. Naast een stel toffe collega’s en mooie klanten om voor te werken, kom je terecht op ons gloednieuwe kantoor in hartje Den Haag. Zondâh dolle, hier wil je werken. En dan bieden we nog meer extra’s. Net als dat we voor onze klanten doen, gaan we voor onze collega’s een stapje verder. Dit bieden we jou:

 • Je werkt in een jong en ambitieus team vol gezelligheid.
 • Werken met de beste apparatuur. Keuze uit een Macbook of iMac.
 • Echte doorgroeimogelijkheden (zo werd een trainee binnen 2 jaar mede-eigenaar en hebben we met het hele team een startup opgericht: Plantery).
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Samenwerken met toffe collega’s (ook andere specialismen) waardoor je je kennis kunt verbreden.
 • Flexibel werken is mogelijk. Werktijden en locatie zijn bespreekbaar.
 • Veel ruimte om nieuwe dingen te proberen.
 • Borrels waarbij we de tijd (expres) vergeten.
 • Niet te vergeten: geld.

Je sollicitatie voor WordPress Developer

En? Zie je jezelf al kennismaken met het team en onze klanten? Mooi! Laat een onuitwisbare indruk achter met je sollicitatie. Stuur ‘m meteen in. Binnen 3 werkdagen hoor je van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wat gaat er gebeuren?

1

Laten we in contact komen
Geef ons een belletje of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

2

Op de koffie?
Of online of bij ons op kantoor, we zijn benieuwd naar jou!

3

Maak kennis met het team
Benieuwd naar jouw potentiële collega’s? Zij zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen.

4

Een voorstel voor jou
Als jij de juiste persoon bent voor de baan, zullen we je een passend voorstel doen. Hopelijk mogen we je binnenkort als onze nieuwe collega verwelkomen.

Word

WordPress Developer

bij Webgrade

En? Zie je jezelf al kennismaken met het team en onze klanten? Mooi! Laat een onuitwisbare indruk achter met je sollicitatie. Stuur ‘m meteen in. Binnen 3 werkdagen hoor je van ons.

  Solliciteer Direct

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer dan direct!