Citadel Spaans

In Den Haag vind je het Citadel Spaans Taalcentrum waar je interactieve lessen volgt voor de Spaanse taal. Voor deze organisatie heeft Webgrade een rebranding verzorgd van de website, een online marketingstrategie bedacht en een boekingssysteem gecreëerd.

Citadel Spaans

In Den Haag vind je het Citadel Spaans Taalcentrum waar je interactieve lessen volgt voor de Spaanse taal. Voor deze organisatie heeft Webgrade een rebranding verzorgd van de website, een online marketingstrategie bedacht en een boekingssysteem gecreëerd.

Complete maatwerk marketing deliverables

Citadel Spaans werkte met een slecht converterende website en een manueel boekingssysteem. Aanmeldingen voor de taalcursussen werden handmatig verwerkt. De keuze voor maatwerk was daarom snel gemaakt. We hebben een meertalige website opgeleverd, inclusief een maatwerk boekingssysteem. Op basis van een nieuwe marketingstrategie zijn campagnes ontworpen voor sociale media en zoekmachine Google.

Toegepaste skills

Ontwikkeling
Maatwerk boekingssysteem
CRM integratie
Google Ads
Digital marketing strategie

Meertalige website voor Spaans taalcentrum

Als taalcentrum ben je afhankelijk van het aantal deelnemers aan de taalcursussen. Daarom hebben we gekozen voor een website met de focus op conversie. De meertalige website is opgeleverd in het Spaans, Nederland en Engels. Zo zijn de verschillende doelgroepen direct geïnformeerd over het cursusaanbod. De website komt daardoor speels, enthousiast en betrouwbaar over. Wat past bij de medewerkers van Citadel Spaans.

Advertentie- campagnes voor social en Google

Na de oplevering van de nieuwe website gingen we aan de slag met meertalige advertentiecampagnes op Google, Facebook en Instagram. Hiermee bereiken we relevante doelgroepen met wervende advertenties. Eerdere websitebezoekers worden met slimme retargeting campagnes actief herinnerd om zich in te schrijven voor een taalcursus. Op basis van de data wordt de website verder doorontwikkeld.

Efficiënt maatwerk boekingssysteem

Om het inschrijven voor de cursussen te versnellen hebben we gekozen voor een maatwerk boekingsysteem. Deze hebben we zo ontwikkeld dat het systeem de beschikbaarheid en juiste tijden en prijzen toont. Boekingen kunnen online betaald worden en komen via een slimme koppeling automatisch terecht in de agenda, het CRM-systeem en de boekhouding.

"Met creatieve oplossingen Hebben ze ervoor gezorgd Dat de site precies doet wat ik wil."

Bij Webgrade kun je rekenen op een professioneel team dat echt om je project geeft. Ik vond de communicatie en het feit dat ze graag met je meedenken, heel erg fijn. Met creatieve oplossingen hebben ze ervoor gezorgd dat de site precies doet wat ik wil. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe site en het stelt me gerust dat de mensen van Webgrade het onderhoud verzorgen.
Leonor
Citadel Spaans

Bekijk ook deze cases