Studio Zelden

Studio Zelden werkt als creatief productiebedrijf voor nationale en internationale merken. Door hun eigen website en online marketingactiviteiten uit te besteden aan Webgrade, worden ze opnieuw geïnspireerd en voorzien van inzicht en nieuwe ideeën.

Studio Zelden

Studio Zelden werkt als creatief productiebedrijf voor nationale en internationale merken. Door hun eigen website en online marketingactiviteiten uit te besteden aan Webgrade, worden ze opnieuw geïnspireerd en voorzien van inzicht en nieuwe ideeën.

Digitale groei marketing agency

Als marketingbureau of productiebedrijf is je eigen website en online marketing vaak extra belastend. Door het uitbesteden van marketingactiviteiten wordt door een derde partij naar de organisatie en doelstellingen gekeken. Zo vroeg Studio Zelden ons om een frisse blik te werpen op de eigen website en online marketing.

We zijn gestart met een rebranding van de website. Na de ontwikkeling van de maatwerk WordPress website volgde een intensieve samenwerking. Dagelijks werken we samen aan de digitale groei met online marketing en een scherpe contentstrategie.

Toegepaste skills

Rebranding
Design
Ontwikkeling
Maatwerk website
Digital marketing
Google Ads
Linkedin Ads
Insights
100%

Snellere laadtijd website

Dankzij maatwerk wordpress framework en Google Cloud hosting

Insights
21%

Daling kosten per klik Linkedin Ads

Effectiever adverteren door dynamische doelgroepen en targeting

Insights
77%

Daling in kosten per lead via Google Ads

Sinds de samenwerking zijn de kosten per lead gedaald met 77%

Website met minimalistisch UX design

Op basis van een minimalistisch UX design ligt focus op wat het belangrijkste is: de prachtige beeldproducties, animaties en creatieve campagnes van Studio Zelden. De nieuwe website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk met hier en daar ruimte voor een pakkende call-to-action om de bezoekers aan te zetten tot actie.

Meetbare online marketing

Studio Zelden heeft de verantwoordelijkheid voor de digitale groei bij ons gelegd. Alle online marketing wordt door Webgrade uitgevoerd. We werken continu aan het design van alle online uitingen, SEA campagnes, e-mail, social advertising en copy op de nieuwe website. Daarnaast beheren we alle social mediakanalen van de organisatie: Facebook, Linkedin en Instagram.

Online marketing campagnes

Na livegang van de webshop werken drie van onze marketeers dagelijks aan het online succes en alle online marketing campagnes. Dat doen we samen, bij de klant op locatie of op ons kantoor in Den Haag. We beheren alle campagnes van A tot Z als het gaat om de online marketing, zoals Google Ads met de nieuwste Performance Max campagnes en dynamische shopping campagnes. Ook verzorgen we de social ads en e-mailmarketing.

Alles gebeurt samen en integraal. Terwijl onze designers de webshop en het logo ontwierpen, begonnen onze developers aan de basis van de ontwikkeling van de maatwerk online omgeving. Drie online marketeers konden ondertussen de volledige online marketing strategie herstructureren en plannen voor livegang. Het totale project is in 8 weken opgeleverd met tussentijdse updates en presentaties.

""


Bekijk ook deze cases