Wat onze klanten zeggen

Ruim 900 klanten gingen je voor en
beoordelen ons met gemiddeld een 9,3!

Michel Taal

g_icon

Faalkracht

Eindelijk een webdesign bureau dat mijn verwachtingen overtreft. Heldere proactieve communicatie, levert wat ze beloven (voor deadlines), en komt met creatieve maar pragmatische oplossingen. Kortom, een echte aanrader.

Willem Ketelaars

g_icon

Holding History

Ik ben zeer blij met de samenwerking! Het idee dat ik mijn hoofd had is geweldig vertaald naar een mooie webshop. De helpdesk is snel en goed, al mijn wensen en vragen werden vlot uitgevoerd en beantwoord. Een echte aanrader met uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Vincent Vroomman

g_icon

SkinQuip

Wij, van SkinQuip Nederland, waren al langere tijd op zoek naar een ambitieuze partij die ons snel zou kunnen helpen met onze website én webshop. Deze groep enthousiaste mensen zijn erg flexibel en weten vooral wat de klant wil. Niets is teveel; een extra plugin of link op de website doen ze met veel plezier. Ook telefonisch staan ze je altijd en snel te woord. Deze groep mensen geeft je ook oprecht positieve energie én denken altijd mee. Een echter aanrader voor ieder bedrijf dat snel wil schakelen en openstaat voor innovatieve ideeën!

Suus Beeks

g_icon

Livingz Interieur

Top service!!
Wij hebben onze nieuwe website laten bouwen door Webgrade, ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en de website gerealiseerd precies zoals wij het voor ogen hadden. Verder ook hele goede communicatie, ze doen graag wat extra’s om je meer dan tevreden te maken. Echt een fijn en enthousiast team dat de 100% tevredenheids-garantie die ze vooraf beloven ook echt waar maakt! Wij zullen Webgrade ook zeker aanraden bij andere bedrijven. Geweldig goede service voor een scherpe prijs. Wij zijn helemaal tevreden met onze site, nogmaals bedankt!

Dominique Willems

g_icon

Valkerij Dominique

Dankjewel voor de snelle aanpak, goede communicatie en natuurlijk voor de betaalbare professionele website. Helemaal tevreden dus en aan iedereen aan te raden!!! valkerij-dominique.be

Harriet Jenner

g_icon

Zuivere-Schoonheid

Webgrade heeft een hele mooie, snelle en goed werkende website gebouwd voor onze salon en webshop, sindsdien weten veel meer klanten uit heel Nederland ons te vinden.

R.F.M. van der Drift

g_icon

Stichting Milieu Dichterbij

Prettig contact en snelle oplevering van een mooie website!

Bob Knaap

g_icon

Rijswijkse Golfclub

Wij hebben enige tijd geleden Webgrade benaderd om onze toen in gebruik zijnde website (gebaseerd op Joomla) over te zetten naar een nieuwere website (gebaseerd op WordPress). Dit is door Webgrade erg goed gedaan, tijdens het proces hebben we best vaak onze wensen bijgestuurd en dat werd zonder meer opgepakt en alsnog gedaan zoals we wilden. We zijn nu erg tevreden met onze nieuwe website, gemakkelijker voor ons om te onderhouden, maar vooral meer geschikt voor mobiele apparaten. Reacties zijn ook erg positief. Mensen van Webgrade zijn erg enthousiast en klantvriendelijk. Ook is gebleken dat ze, indien er een probleem is, erg attent en snel handelen om dat probleem (niet hun schuld) op te lossen. Zeer tevreden over het hele proces, de benadering door Webgrade en hun aanpak.

Ronald van Heek

g_icon

Proficiency IT

We hebben met veel digitale bureaus gewerkt, maar geen van hen is zo responsief en behulpzaam geweest als het Webgrade team! Ik kan ze een geweldige aanbeveling geven!

Veronique Buijzen

g_icon

Buyzen & Partners

Zeer professioneel bedrijf met een geweldig team mensen. Ik kan het ten zeerste aanbevelen!

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

Antwoord binnen 1 werkdag

    Ontvang een vrijblijvende offerte

    Dit is geheel gratis & vrijblijvend

    Menu